Tandarts Struikberg

Tandarts StruikbergTandarts Struikberg

Woont u in Struikberg? En bent u op zoek naar een tandarts bij u in de buurt? Wij hebben goed nieuws voor u!  Mondzorg Drenthe-Meppel neemt namelijk nieuwe patiënten aan. U vindt onze praktijk in Meppel. 

Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Van periodieke controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen, etc. Dit alles onder één dak! 

Bij ons staat u centraal. Wij zorgen voor een stralende lach. Wij werken uitsluitend met de modernste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw behandeling zo prettig als mogelijk verloopt. 

 


Openingstijden Tandarts Struikberg- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij hebben direct plek!
Tandarts Struikberg neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do van 8:00 - 17:00
Vrijdag van 8:00 - 16:30