Tandarts KolderveenTandarts Kolderveen 

U bent op zoek naar een tandarts vlakbij Kolderveen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Mondzorg Drenthe-Meppel neemt nieuwe Patiënten aan. 

Als patiënt bij mondzorg Drenthe - Kolderveen- Meppel heeft u een aantal belangrijke voordelen, zo bieden wij als team volledige tandheelkundige zorg aan. Van algemene tandheelkunde tot mondhygiëne en tandprothetiek. Door ons deskundige team kunnen wij u specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie aanbieden. Dit alles onder één dak

Ons team staat voor u klaar. Samen met u zorgen wij voor het beste op het gebied van mondgezondheid. Wij zorgen voor een stralende lach. 
Dit doen wij onder andere door te werken met de modernste materialen en technieken, hierdoor kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos helpen. 

 
Openingstijden Tandarts Kolderveen- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 Wij hebben geen wachtlijst
Tandarts Kolderveen neemt patiënten aan. 

In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u besproken.

 

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?


of    


Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */