Tandarts Oosterboer

Tandarts OosterboerTandarts Oosterboer

Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in de omgeving van Oosterboer? Bij Tandarts Drenthe Meppel zijn we er voor u. We hanteren geen wachtlijst, dus u kunt direct bij ons terecht. Wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen, variërend van periodieke controles tot implantologie en prothetische voorzieningen. Dit alles wordt aangeboden onder één dak.

Wij hanteren de modernste technieken en materialen voor al onze behandelingen, met als doel uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bovendien nemen wij zelf de verantwoordelijkheid voor onze facturatie, waardoor er soms iets meer flexibiliteit mogelijk is.

Heeft u nog verdere vragen? Ons team staat klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze receptionistes.

Openingstijden Tandarts Oosterboer- Mondzorg Drenthe Meppel
Mondzorg Drenthe Meppel is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

U kunt direct bij ons terecht!

Tandartspraktijk Oosterboer bij Mondzorg Drenthe Meppel verwelkomt nieuwe patiënten.

Bij ons heeft u altijd uw eigen toegewijde tandarts. In geval van acute pijnklachten wanneer uw eigen tandarts geen plek heeft, kunt u uiteraard ook geholpen worden door een van onze andere tandartsen.

We streven ernaar om verschillende behandelingen zoveel mogelijk te combineren tijdens één afspraak. Aarzel niet om dit te bespreken met onze receptionistes.

Bent u op zoek naar een tandarts? Neem vandaag nog contact op met een van onze receptionistes.Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */