Tandarts Nieuwleusen

Tandarts NieuwleusenTandarts Nieuwleusen

Nieuwe Patienten welkom! U kunt bij mondzorg drenthe Meppel terecht voor diverse behandelingen variërend van een normale controle tot en met meer specialistische behandelingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van implantaten en dergelijke. Bij ons vindt u alle behandelingen onder één dak en dat is wel zo makkelijk voor u!

Mondzorg drenthe, Tandarts Nieuwleusen neemt nieuwe patienten aan en heeft geen wachtlijst. Wij doen er alles aan om de behandeling zo comfortabel als mogelijk voor u te maken. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de nieuwste materialen. U vindt onze praktijk op nog geen 20 minuten afstand van Nieuwleusen. 

Omdat wij zelf de administratie beheren en er dus geen facturatie-bureau aan te pas komt heeft u met korte lijnen te maken waardoor er soms net even iets meer mogelijk is.

Uiteraard weten wij: "Niemand (of althans bijna niemand) gaat graag naar de tandarts". Maar door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen het regelmatig bijscholen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Ook als u angstig bent van de tandarts staan wij voor u klaar. Samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als prettigste ervaart. De ene persoon wil het liever allemaal snel en vlug, terwijl een ander misschien exact wil weten wat er gebeurt. Geen probleem bij ons. 

 


Openingstijden Tandarts Nieuwleusen- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Nieuwleusen Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do van 8:00 - 17:00
Vrijdag van 8:00 - 16:30