Tandarts Kraggenburg

Tandarts KraggenburgTandarts Mondzorg Drenthe Meppel- Kraggenburg

Ook als u in Kraggenburg of omgeving woont bent u van harte welkom bij onze praktijk. Op dit moment nemen wij nieuwe patienten aan en hebben wij GEEN WACHTLIJST. U vindt onze praktijk in de omgeving van Kraggenburg. 

Wij van Mondzorg Drenthe Meppel- Kraggenburg staan voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor diversen behandelingen van periodieke controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen enzovoort. U vindt al deze specialisaties en meer onder één dak en dat is wel zo makkelijk voor u!

Daarnaast beheren wij zelf onze eigen facturatie, dit kan ervoor zorgen dat er soms net iets meer mogelijk is voor u. 

U staat bij ons centraal en in onze praktijk werken wij met de modernste materialen en technieken, waardoor we u snel en zo goed als pijnloos kunnen behandelen. Ook wanneer u bang bent voor de tandarts staan wij voor u klaar, samen met u kijken wij wat het beste bij u past. 

 


Openingstijden Tandarts Kraggenburg- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij hebben geen wachlijst!
Tandarts Kraggenburg Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do van 8:00 - 17:00
Vrijdag van 8:00 - 16:30

/* */