Tandarts Oldemarkt

Tandarts OldemarktTandarts Oldemarkt

Op zoek naar een Tandarts in de omgeving van Oldemarkt?
Wij hebben geen wachtlijst en nemen nieuwe patienten aan.
Vanuit Oldemarkt is onze praktijk binnen 15 minuten bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor Algemene behandelingen, maar ook voor meer specialistische behandelingen bent u bij ons van harte welkom!
Een overzicht van alle behandelingen vind u hier: Wat doen wij voor u?Al deze behandelingen kunt u vinden onder één dak wel zo makkelijk voor u toch?

Goed om te weten: Wij werken niet samen met een facturatie bureau en beheren onze administratie helemaal zelf. Dit houd voor u in dat u met korte lijnen te maken heeft en er soms net even iets meer mogelijk is en kan.

En we weten het, niemand of althans bijna niemand gaat graag naar de tandarts. Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Ook als u angstig bent van de tandarts staan wij voor u klaar. Zelfs als u heel erg angstig bent. wij kijken samen met u op welke manier de behandeling voor u het minste overlast geeft en u als prettigste ervaart de een vind een snelle behandeling het pretigste en een ander wil liever graag exact weten wat wanneer gebeurt.

 


Openingstijden Tandarts Oldemarkt - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Oldemarkt Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */