Tandarts Giethoorn

Tandarts GiethoornTandarts Giethoorn

Als u in de omgeving van Giethoorn op zoek bent naar een tandarts dan kunt u terecht bij Tandarts Giethoorn - Mondzorg Drenthe Meppel. Wij hebben geen wachtlijst.

U kunt bij ons terecht voor de veel voorkomende behandelingen maar ook voor meer specialistische behandelingen zoals mondhygiëne, paradontologie, imlpantologie en prothetische voorzieningen. Voor u is het wel zo handig dat al deze behandelingen zich onder één dak bevinden. 

En ook niet onbelangrijk, wij doen zelf onze administratie zonder dat daar een facturatie-bureau tussen zit. Zodoende zijn de lijnen kort en is maatwerk mogelijk!

Allemaal voordelen dus! Maar er is nog een voordeel.
Wij weten dat (bijna) niemand met veel plezier naar de tandarts gaat maar door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Bent u bang voor de tandarts? Ook dan staan wij voor u klaar, samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als prettigste ervaart. Dit is voor iedereen anders. Zo wil de ene patiënt graag snel en vlot geholpen worden en een andere patiënt wil exact weten wat, wanneer en hoe het gebeurt. Wij houden daar absoluut rekening mee. Om die reden heeft u in onze praktijk ook een "eigen" tandarts. Wel zo vertrouwd toch?


Openingstijden Tandarts Giethoorn - Mondzorg Drenthe Meppel
Op werkdagen kunt u bij ons terecht ( op afspraak)  van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Giethoorn - Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan en heeft geen wachtlijst.

Het is voor u belangrijk om te weten dat u in onze praktijk altijd een eigen tandarts heeft. Heeft u een pijnklacht? Dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft en u wel terecht kunt bij een andere tandarts. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk afspraken met elkaar te combineren, dit alles in overleg.  
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */