Tandarts Diever

Tandarts DieverTandarts Diever

 

Bent u opzoek bent naar een tandarts in de omgeving van Diever dan hebben wij goed nieuws voor u, Tandarts Diever - Mondzorg Drenthe Meppel heet u graag welkom. 

Wij hebben momenteel plek voor nieuwe patiënten en hebben geen wachtlijst. 

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen, van een periodieke controle tot meer specialistische behandelingen, bijvoorbeeld mondhygiëne, paradontologie, imlantologie en prothetische voorzieningen. Al deze behandelingen vindt u bij ons onder één dak. Dat is wel zo handig natuurlijk!

Wij doen zelf onze administratie zonder een facturatie-bureau. Dit houdt in dat de lijnen kort zijn en er soms net iets meer mogelijk is en kan. 

Bijna niemand gaat graag naar de tandarts. Maar doordat wij gebruik maken van de modernste technieken en materialen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Bent u angstig voor de tandarts? Ook dan staan wij voor u klaar, samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als het prettigste ervaart. Dit is voor iedereen anders, samen met u kijken wij naar wat het beste bij u past. 

 


Openingstijden Tandarts Diever- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Diever - Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Het is voor u belangrijk om te weten dat u in onze praktijk altijd een eigen tandarts heeft. Heeft u een pijnklacht? Dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft en u wel terecht kunt bij een andere tandarts. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

Wij streven ernaar zoveel mogelijk afspraken met elkaar te combineren, dit in overleg met u.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */