Tandarts Dwingeloo

Tandarts DwingelooTandarts Dwingeloo

Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Dwingeloo? Dan bent u bij tandarts Dwingeloo (Mondzorg Drenthe Meppel) aan het juiste adres. Wij nemen nieuwe patienten aan. Dus meldt u snel aan via onze website. Wij hebben geen wachtlijst.

Bij ons kunt u voor meerdere behandelingen bij ons terecht, onder andere voor een periodieke controle tot meer specialistische behandelingen zoals paradontologie, implantologie,prothetische voorzingen en mondhygiëne etc. U kunt bij ons al deze behandelingen vinden onder één dak, dat is natuurlijk héél makkelijk.

Wij beheren onze eigen administratie zonder een facturatie-bureau. Dit houdt in dat u met korte lijnen te maken heeft, soms is er hierdoor net iets meer mogelijk. 

Niemand, of tenminste bijna niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan. Wij maken gebruik van de modernste technieken en materialen zodat wij u snel en bijna pijnloos kunnen behandelen. Bent u bang voor de tandarts? Ook dan staan wij voor u klaar samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als prettigste ervaart, dit doen wij in samenspraak met u. 

 


Openingstijden Tandarts Dwingeloo- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij hebben geen wachtlijst en nemen nieuwe patiënten aan!
Tandarts Dwingeloo Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Het is belangrijk om te weten dat u in onze praktijk altijd een eigen tandarts. Het kan voorkomen dat u belt met een pijnklacht en dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. Indien u dit wenst kunt u in dit geval bij één van onze andere tandartsen terecht. Dit gebeurd uiteraard altijd in overleg met u. 

Wij streven ernaar zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */