Tandarts Hasselt

Tandarts ZwolleTandarts Hasselt

Als u opzoek bent naar een tandarts in de omgeving van Hasselt (Nederland) dan hebben wij goed nieuws voor u, Tandarts Hasselt, Mondzorg Drenthe Meppel neemt nieuwe patienten aan. Vanuit Hasselt is onze praktijk eenvoudig te bereiken , in ongeveer een kwartiertje ben je er al. 

Op dit moment nemen wij nieuwe patienten aan en hebben wij GEEN WACHTLIJST.

U kunt voor diverse behandelingen bij ons terecht, van een periodieke controle tot meer specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen, etc. Bij ons vind u al deze soorten behandelingen en meer onder één dak en dat is wel zo makkelijk voor u!

Ook beheren wij onze administratie helemaal zelf er komt dus geen facturatie-bureau aan te pas. Dit houd in dat u met korte lijnen te maken heeft en er soms net even meer mogelijk is en kan.

Niemand of althans, bijna niemand, gaat graag naar de tandarts. Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos behandelen. Ook als u angstig bent van de tandarts staan wij voor u klaar samen met u bekijken wij welke manier van behandeling u als prettigste ervaart de een vind een snelle behandeling het pretigste en een ander wil liever graag exact weten wat wanneer gebeurt, 

 


Openingstijden Tandarts Hasselt- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Hasselt Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */