Tandarts Zwolle

Tandarts ZwolleTandarts Zwolle

Ook als u in Zwolle of omgeving woont bent u van harte welkom bij onze praktijk. Vanuit Zwolle is onze praktijk eenvoudig te bereiken (15- 20 minuten) Op dit moment nemen wij nieuwe patienten aan en hebben wij GEEN WACHTLIJST.

Wij voeren behandelingen uit die variëren van periodieke controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen, etc. Een groot voordeel voor u is dat wij al deze specialisaties en meer onder één dak kunnen uitvoeren en dat is wel zo makkelijk voor u!

Ook erg makkelijk, wij beheren zelf onze administratie zonder dat er een facturatie bureau tussen zit dit houdt in dat er soms net even meer mogelijk is en kan.

Wij willen het onze patiënten zo eenvoudig als mogelijk maken want niet iedereen gaat even graag naar de tandarts. Ook als u angstig bent voor de tandarts staan wij voor u klaar. U staat bij ons centraal en in onze praktijk werken wij met de modernste materialen en technieken, waardoor we u snel en zo goed als pijnloos kunnen behandelen.

 


Openingstijden Tandarts Zwolle - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Zwolle - Mondzorg Drenthe Meppel neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */