Tandarts Dieverbrug

Tandarts DieverbrugTandarts Dieverbrug

Ook als u woont of werkt in de omgeving van Dieverbrug (een dorp in Drenthe) bent u van harte welkom als patiënt in onze moderne praktijk. In onze praktijk werken wij volgens de nieuwste technieken en met de modernste materialen. 

Bij ons vindt u alles onder één dak ( u heeft altijd uw eigen tandarts) zo kunnen wij alle behandelingen uitvoeren. Van een controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, wel zo makkelijk voor u!

Wij beheren zelf onze administratie zonder tussenkomst van een facturatie-bureau dit houdt voor u in dat er meer mogelijkheden zijn. U staat bij ons centraal. 

 


Openingstijden Tandarts Dieverbrug- Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Dieverbrug neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */