Tandarts Dalfsen

Tandarts DalfsenTandarts Dalfsen

Woont u in Dalfsen en bent u op zoek naar een tandarts in de buurt? Wij hebben goed nieuws voor u. Mondzorg Drenthe Meppel neemt namelijk nieuwe patiënten aan. 

Van periodieke controle tot specialistische behandelingen zoals implantologie, paradontologie, mondhygiëne en prothetische voorzieningen, etc. Wij hebben al deze specialisaties en meer onder één dak, wel zo makkelijk voor u!

Nog een enorm voordeel is dat wij zelf onze administratie beheren zonder dat er een facturatie-bureau tussen zit, dit houdt namelijk in dat u meer mogelijkheden heeft en er soms net even meer kan.

Wij willen het voor u zo eenvoudig als mogelijk is maken want u staat bij ons centraal. Uiteraard werken wij in onze praktijk met moderne materialen en technieken, hierdoor kunnen wij u snel en zo goed als pijnloos helpen.

 


Openingstijden Tandarts Dalfsen - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

 

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Dalfsen neemt patiënten aan. 

Belangrijk om te weten: In onze praktijk heeft u altijd een eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het uiteraard voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan indien u dit wenst geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt uiteraard van te voren met u besproken.

We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */