Tandarts ZuidwoldeTandarts Zuidwolde

Bent u op zoek naar een tandarts? Een tandarts vlak bij Zuidwolde? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Mondzorg Drenthe-Meppel neemt nieuwe Patiënten aan. 

Als Patiënt bij mondzorg Drenthe - Zuidwolde - Meppel heeft u een aantal belangrijke voordelen, zo bieden wij als team volledige tandheelkundige zorg aan. Van algemene tandheelkunde tot tandprothetiek en mondhygiëne. Door ons deskundige team kunnen wij u specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie aanbieden. Dit alles onder één dak

Wij beheren zelf onze Administratie zonder dat er een facturatie-bureau aan te pas komt. Wat voor u als klant een groot voordeel betekent en meer mogelijkheden.
Immers: u staat bij ons centraal. Wij werken in onze praktijk met moderne materialen en technieken, hierdoor kunnen wij u snel en bijna pijnloos helpen.


Openingstijden Tandarts Staphorst - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Staphorst neemt patiënten aan. 
In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u besproken.
We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?

of    

Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:30

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do van 8:00 - 17:00
Vrijdag van 8:00 - 16:30