Tandarts HoogeveenTandarts Hoogeveen

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Hoogeveen? Een tandarts die werkt met de nieuwste technieken en materialen waardoor u snel en bijna pijnloos geholpen kunt worden? Dan bent u bij Mondzorg Drenthe Meppel aan het juiste adres. Onze praktijk vindt u op nog geen 10 minuten afstand van Hoogeveen. 

Mondzorg Drenthe - Hoogeveen Meppel biedt complete tandheelkundige zorg aan. Van een periodieke controle tot tandprothetiek en mondhygiëne. Door ons ervaren deskundige team kunnen wij u specialisaties endodontologie, esthetische tandheelkunde en orthodontie aanbieden en belangrijk voor u: Dit alles onder een dak

Nog een groot voordeel voor u: Wij beheren zelf de administratie, zonder tussenkomst van een facturatie bureau. Dit biedt uiteraard meer mogelijkheden voor u als klant.
Samen met u zorgen wij voor een stralende glimlach. 

Openingstijden Tandarts Hoogeveen - Mondzorg Drenthe Meppel
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen Patiënten aan!
Tandarts Hoogeveen neemt patiënten aan. 
In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voor komen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U kunt dan geholpen worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u besproken.
We proberen zoveel mogelijk verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.
Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?

of    

Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */