Tandarts Avereest

Tandarts AvereestTandarts Avereest

Als u een tandarts in de omgeving van Avereest zoekt, dan hebben we goed nieuws voor u. Bij Mondzorg Drenthe Meppel hebben wij geen wachtlijst. Dus u kunt direct terecht.

Bij ons vindt u alle benodigde behandelingen onder één dak, wat natuurlijk bijzonder handig is! Bovendien maken we exclusief gebruik van de nieuwste technieken en materialen, waardoor we u snel en vrijwel pijnloos kunnen helpen. 

Openingstijden Tandarts Avereest- Mondzorg Drenthe Meppel
Op werkdagen zijn wij geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Indien de praktijk gesloten is, ontvangt u via het antwoordapparaat instructies voor spoedgevallen. Zorg ervoor dat u pen en papier bij de hand heeft. Het is helaas niet mogelijk om een bericht in te spreken.

Wij nemen Patiënten aan!

Tandarts Avereest verwelkomt nieuwe patiënten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat wij in onze praktijk streven naar het behoud van uw eigen tandarts. Indien u belt met een pijnklacht, kan het echter voorkomen dat uw vaste tandarts geen beschikbaarheid heeft of afwezig is. In dergelijke gevallen bieden wij de mogelijkheid dat een van onze andere tandartsen uit team u helpt. Uiteraard word dit vooraf met u besproken, zodat u goed geïnformeerd bent over de vervolgstappen.
Daarnaast streven wij ernaar om verschillende behandelingen zoveel mogelijk te combineren tijdens één afspraak, om uw tijd en die van ons zo efficiënt mogelijk te benutten. We moedigen u aan om dit te bespreken met onze receptionistes, zodat we uw afspraken optimaal kunnen plannen.

Bent u op zoek naar een tandarts? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met een van onze receptionistes.


Wilt u zich inschrijven?


of    


Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */