• Header Home Mmd 01

Mededelingen augustus 2023

Beste lezer,

In deze brief brengen wij u op de hoogte van een aantal zaken spelend in onze praktijken.

Nieuwe medewerkers

Ons team is uitgebreid met een nieuwe medewerker. Tandarts Julian Gunnemann is alweer enige tijd werkzaam in onze vestiging Beilen. Hij is 2 dagen per week aanwezig.

Patiënten enquête

Enige tijd geleden hebben wij een patiënten enquête uitgevoerd.
Veel patiënten hebben de tijd genomen om deze in te vullen, onze dank hiervoor.
Wij hechten als team veel waarde aan vriendelijkheid, transparantie en het waarborgen van uw privacy als patiënt.
Uit de enquête bleek dat dit erg gewaardeerd wordt. De website heeft nog wat verbeterpunten.
Hier gaan wij mee aan de slag, zodat u altijd de juiste informatie kunt vinden en af en toe eens een kijkje kunt nemen om iets na te lezen of op te zoeken.

Orthodontie

Rogier van Bunningen, orthodontist, heeft aangegeven vanaf 1 oktober aanstaande niet meer werkzaam te zijn bij Mondzorg Drenthe. We begrijpen dat dit voor de orthodontiepatiënten niet fijn is, maar respecteren zijn keuze. Dit houdt in dat er een aantal veranderingen zal plaatsvinden.
Tom van Haagen zal met Marike Vriesema de vervolgbehandelingen in Beilen overnemen. U zult op maandag Tom zien en op dinsdag en donderdag Marike.
Verder zal Tom vanaf 1 september weer op de woensdagen een orthodontieagenda hebben op Erica. Marike houdt haar agenda op vrijdagen in Meppel.
Wij willen iedereen bedanken voor het begrip van het afgelopen half jaar in verband met de afwezigheid van Tom. Hierdoor heeft u wellicht wat langer gewacht of wat meer gereisd.
Samenhangend met de veranderingen volgt hierna een berichtje van Marike.

Berichtje tandarts Vriesema

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Mondzorg Drenthe en zoals velen binnen de praktijk mogelijk al weten heb ik veel affiniteit met esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Eind 2022 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met orthodontie. Naast mijn eigen patiënten, heb ik ook in afwezigheid van collega Tom van Haagen, zijn patiëntenzorg waargenomen.
Omdat in veel gevallen de esthetische en complexe tandheelkunde gepaard gaat met orthodontie, ben ik blij deze beide aan te kunnen bieden.
Door veranderingen binnen het team en mijn uitbreiding in deze zorg, heb ik samen met Mondzorg Drenthe besloten mij volledig toe te leggen op de combinatie van Esthetische-restauratieve Tandheelkunde en Orthodontie. Ik ga met veel plezier deze uitdaging aan.
Voor de algemene tandheelkunde kunt u terecht bij mijn collega's.

Overplaatsen patiënten Marike Vriesema

Bovenstaande gelezen hebbend, zullen patiënten van Marike Vriesema gekoppeld worden aan een andere tandarts. Mocht u hierbij een voorkeur hebben, dan mag u dat aangeven. Wij zullen ons best doen, om aan uw wens tegemoet te komen.

Herhaling spoeddienst Meppel

De spoeddienst in Meppel op de avonden vanaf 17.00 uur tot 08.00 uur en gedurende het weekend, is per 01-02-2023 overgenomen door Tandartsspoedpraktijk, locatie Isala Zwolle.
U kunt bellen 0900 8602 of informatie opvragen via de website https://tandartsspoedpraktijk.nl/zwolle/

 


 

We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met hartelijke groet,

Team Mondzorg Drenthe

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */