• Header Home Mmd 01

Mededelingen januari 2022

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u onze eerste mededelingen van 2022, waarin wij u vanzelfsprekend een mooi en een gezond nieuw jaar willen wensen! Samen met u hopen we dat we in 2022 weer wat vrijer mogen en kunnen leven! In deze brief brengen wij u weer op de hoogte van een aantal zaken spelend in onze praktijken.

Wijziging bankrekeningnummer

Vanaf 1 januari is ons bankrekeningnummer gewijzigd. U vindt deze op onze nota’s. Mocht u de nota handmatig betalen, wilt u dan het juiste bankrekeningnummer gebruiken. Mocht u via iDeal betalen, dan hoeft u hier niet op te letten.

Verbouwing praktijk Beilen

We zijn druk bezig met het verbouwen van onze praktijk in Beilen. Een aantal van u heeft dat wellicht al gemerkt doordat er flink wat overlast van de werkzaamheden is geweest. We hebben een nieuwe vloer gelegd en de sterilisatiekeuken is zo goed als klaar. Ook is een drietal nieuwe behandelkamers in gebruik genomen.
Maar we zijn er nog niet, achter ons pand komt een nieuwe ruimte voor onze administratiemedewerkers. De werkzaamheden hiervoor zijn reeds gestart.

Orthodontie in praktijk Beilen

In dit nieuwe jaar zal er een wisseling plaatsvinden op onze afdeling orthodontie. De precieze uitwerking is nog niet helemaal duidelijk, maar dit zijn voor nu de uitgangspunten.
Orthodontist Marit Harms gaat dit jaar stoppen met orthodontie in onze praktijk in Beilen. Een nieuwe orthodontist zal samen met tandarts van Haagen deze zorg overnemen. Daarmee stopt tandarts van Haagen grotendeels met algemene tandheelkundige werkzaamheden. De zorg van zijn patiënten zal worden overgenomen door andere tandartsen in de praktijk. U zult tandarts van Haagen alleen nog op verwijzing van andere tandartsen treffen.

We hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met hartelijke groet,

Team Mondzorg Drenthe

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */