• Header Home Mmd 01

Mededelingen november 2021

Beste lezer,

Graag willen wij u weer op de hoogte brengen van een aantal veranderingen in onze praktijken.
Veel leesplezier!

 

Tandarts mw. M.N. Smulders-Ornée

image001Zoals de meesten van u reeds hebben vernomen hebben wij afgelopen zomer een tweeling erbij gekregen, Lauren en Julie. Met hun broers Thijmen en Floris erbij hebben wij nu een gezellig maar druk gezin. Dit heeft mij doen besluiten om niet alleen een dag minder te gaan werken maar ook meer in de buurt te gaan werken om mijn dagelijkse reistijd van 2 uur aanzienlijk te verminderen. Daarom neem ik na 9,5 jaar helaas afscheid bij Mondzorg Drenthe. Ik heb hier altijd met heel veel plezier en fijne collega’s gewerkt. Ik ga niet alleen mijn collega’s maar ook het contact dat ik inmiddels met vele van u heb opgebouwd zeker missen. Hierbij wil ik u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in de afgelopen jaren in mij heeft gehad. Ik zal nog tot 1 januari 2022 werkzaam blijven in Erica. Daarna draag ik al mijn patiënten met een gerust hart over aan mijn deskundige collega’s bij Mondzorg Drenthe.

Met hartelijke groet,

Marion Smulders-Ornée
Tandarts Mondzorg Drenthe  

 

Tandarts mw. D.A.M. de Jong

Hallo allemaal,

Vanaf 1 januari 2022 zal ik mijn werkzaamheden als tandarts verder gaan afbouwen.

Dit betekent dat ik nog 1 dag per week bij Mondzorg Drenthe in Beilen aanwezig zal zijn.

Met vriendelijke groeten,

Diëne de Jong

Voorstellen nieuwe tandartsen

Onze praktijken zijn nog steeds aan het groeien en dat heeft tot gevolg dat er nieuwe mensen bij ons op de werkvloer te zien zijn. Ze zullen zich zelf even voorstellen.

 

Mw. C.A.R. van Dellen

image003Hallo,

Mijn naam is Carolien van Dellen en ik ben sinds oktober 4 dagen werkzaam in Beilen. Ik kom uit Groningen en ik ben bijna klaar met de studie tandheelkunde. Ik hoop mijzelf in de komende maanden dan ook officieel tandarts te mogen noemen. Ik ben ontzettend blij dat ik al aan de slag kan met dit leuke team om me heen bij Mondzorg Drenthe. Ik hoop u ook snel te zien!

Tot ziens,

Carolien van Dellen 

 

Mw. M.F. Leusink

image005Hoi allemaal,

Sinds september ben ik werkzaam in de praktijk en tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin! Nu ben ik één dag in de week werkzaam, maar over een tijdje zullen jullie mij hier meerdere malen per week zien. Ik zit in de afrondende fase van mijn master Tandheelkunde en in 2022 mag ik mijzelf officieel tandarts noemen! In mijn vrije tijd sport in graag. Ik doe aan fitness en sinds kort ben ik begonnen met padelles. Daarnaast ben ik graag met vrienden en familie.

Wie weet tot ziens in de praktijk!

Marle Leusink

 

Mw. M. Kaurinovic

image007Wellicht bent u de afgelopen weken een nieuw gezicht tegengekomen in de praktijk. Dat kan goed kloppen, want sinds oktober ben ik op de dinsdag en vrijdag werkzaam bij Mondzorg Drenthe in Beilen! Laat ik mijzelf daarom eens voorstellen. Mijn naam is Martina, ik ben 24 jaar oud en hoewel mijn ouders van Kroatische komaf zijn, ben ik geboren en getogen in Meppel. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik naar Groningen verhuisd om daar Tandheelkunde te gaan studeren. In juli 2021 ben ik cum laude afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in de restauratieve tandheelkunde en slijtagebehandelingen. Ook heb ik onderzoek gedaan naar de relatie tussen de algehele gezondheid en de mond. Het belangrijkste vind ik om mijn patiënten te helpen hun gebit goed te onderhouden, zodat ze er zo lang mogelijk plezier van hebben.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Martina Kaurinovic

 

Dhr. M. Huisman

image009Mijn naam is Milan Huisman en sinds eind oktober maak ik deel uit van het team van Mondzorg Drenthe. In de praktijk in Beilen ben ik twee dagen in de week werkzaam als tandarts. Daarnaast werk ik nog twee dagen in Westerbork, bij een andere praktijk.

In juli 2021 heb ik de studie Tandheelkunde in Groningen nominaal afgerond. Tijdens de studie heb ik mij verdiept in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en de kindertandheelkunde, maar ook voor de algemene tandheelkunde kunt u bij mij terecht.

Ik woon sinds het begin van mijn studie met veel plezier in Groningen, nadat ik ben opgegroeid in Coevorden. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik voor m’n werk nu weer terugkom in Drenthe, in deze mooie en moderne praktijk.

Wellicht tot ziens,

Milan Huisman

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */