• Header Home Mmd 01
  • Home
  • Nieuws
  • Vanaf maandag 4 mei zullen al onze praktijken weer open zijn

Vanaf maandag 4 mei zullen al onze praktijken weer open zijn

Geachte bezoeker,

De praktijken zijn afgelopen week weer langzaam opgestart met de nodige voorzorgsmaatregelen. We merken dat dit goed loopt en we de veiligheid van bezoekers goed kunnen waarborgen.

Daarom gaan alle afspraken vanaf 4 mei weer door.

We moeten er wel samen voor zorgen dat de wachtkamer niet te vol komt te zitten. Daarom zullen sommige van u gebeld worden met het verzoek uw afspraak te verzetten.
Daarnaast kan het zijn dat we u verzoeken 10 of 20 minuten eerder of later te komen. Dit zullen we zoveel mogelijk per mail aan u laten weten. Houdt daarom de mail (ook spam) goed in de gaten als u een afspraak heeft.

Bereikbaarheid

Wij zijn vanaf 04-05 weer normaal telefonisch bereikbaar. Gezien de drukte is het vaak makkelijker als u even een mail stuurt. Hieronder vindt u de juiste mailadressen.

Facturen

Voor administratieve vragen (facturen, aanmaningen etc.) mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraken

Voor vragen over afspraken mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In dringende gevallen neemt u gewoon telefonisch contact met ons op.

Afspraken voor een heel gezin kunnen niet doorgaan. We willen deze afspraken graag opdelen. Graag één ouder en één kind tegelijk.

Bij orthodontische afspraken kunnen geen ouders mee, alleen indien dit gevraagd wordt door de orthodontist.

De combinatie afspraken met de mondhygiënist en tandarts proberen we zoveel mogelijk door te laten gaan bij de juiste tandartsen. We zijn echter gebonden aan wisselende werktijden in verband met corona maatregelen, dus dit lukt niet altijd. Het kan hierdoor zijn dat u gevraagd wordt of een andere tandarts de controle mag doen of er wordt een nieuwe afspraak voor de controle gemaakt. 

In onze praktijken

Volg in de praktijken de aanwijzingen van het personeel op en volg de looproutes als die zijn aangegeven.

De toiletten en poetshoeken zijn niet beschikbaar. In hoge nood kunt u zich voor toiletbezoek wenden tot één van onze personeelsleden. 

Op de dag van uw afspraak

Mocht u of één van u gezinsleden op de dag van de afspraak toch klachten hebben die in verband worden gebracht met corona, dan kunt u de afspraak kosteloos afzeggen.

Iedereen wordt nogmaals in de praktijk gevraagd of hij of zij klachten heeft en bij klachten mag u weer naar huis, dit voor onze en uw veiligheid.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */