• Header Home Mmd 01
  • Home
  • Nieuws
  • Bericht van uw tandarts in verband met overname praktijk

Bericht van uw tandarts in verband met overname praktijk

Mondzorg Drenthe nieuwsbrief phvanasselt

Geachte cliënten,

Graag willen wij u door middel van deze brief op de hoogte brengen van enkele veranderingen in de praktijk van uw tandarts, P.Ph. van Asselt in Meppel. Na 36 jaar zal deze praktijk, gevestigd in Gezondheidscentrum De Reest, per 1 juli a.s. onderdeel gaan uitmaken van “Mondzorg Drenthe”.

Dit zal voor u als cliënt weinig gevolgen hebben, aangezien tandarts Van Asselt gewoon zal blijven doorwerken en u dus zal kunnen blijven behandelen. Ook de (preventie)assistentes en mondhygiëniste blijven gewoon werkzaam in de praktijk, die overigens op hetzelfde adres gevestigd zal blijven.

Naast tandarts Van Asselt zullen tandarts Marleen Schuurhuis en tandprotheticus Tim Rolink de praktijk komen versterken.

'Mondzorg Drenthe' is een mondzorgpraktijk met drie vestigingen: naast Meppel ook in Beilen (sinds 2009) en Erica (sinds 2012). Gezien de specialisaties binnen de bestaande praktijken komen er in Meppel ook mogelijkheden voor het plaatsen van implantaten, uitgebreide tandvleesbehandelingen en het zoeken naar oplossingen voor moeilijke protheses.
Door ons grote team van tandartsen, preventieassistentes, mondhygiënisten en tandprothetici is er altijd voldoende back-up om een goedlopende praktijkvoering te garanderen.
Onze doelstelling is: tevreden patiënten.

We hopen dat u in de toekomst met vertrouwen of zelfs plezier naar de praktijk blijft komen. Wij garanderen ons volledig voor u in te willen zetten. Kijkt u eens op onze website www.mondzorgdrenthe.nl  of onze facebookpagina Mondzorg Drenthe voor mogelijkheden en activiteiten.

Met vriendelijke groet,

P. Ph. van Asselt
en het team van Mondzorg Drenthe

mondzorgdrenthemeppel

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Meppel
Stationsweg 2
7941 HD Meppel

0522 - 252 852
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Vr van 8:00 - 17:00

/* */